Rólam

Rólam/Bemutatkozás

 

Nem túlzás azt állítani, hogy egy jó fotó eladja a terméket,  s ma már a minőségi képanyag szervesen hozzátartozik egy profi cég arculatához. Legyen szó katalógusról, cégbemutató prospektusról, vagy más reklámanyagról, céges honlapról vagy webáruházról, ezen a téren is igaz: egy jó fotó önmagáért beszél.

 

Fotósként kifejezetten a céges igények kielégítésére szakosodtam: a speciális tudást és felszereltséget igénylő tárgy- és reklámfotózásban szerzett több mint 15 éves tapasztalattal vállalom termékek, szolgáltatások fényképezését, mind stúdióban, mind külső helyszínen.

 

Munkámat két professzionális, felszerelt győri műterem (60+200 m2) segíti, lehetővé téve olyan speciális igények kielégítését is, mint a nagyméretű tárgyak, például bútorok fotózása. A klasszikus termékfotókon kívül teljes munkafolyamatok és aprólékos részletek megörökítését (makrofotózás) is vállalom, rugalmas hozzáállással. A minőségre széles körű referenciáim, valamint számos nemzetközi és hazai szakmai elismerés jelent garanciát.

 

Ferenczi Attila

2